Det er nå 230 påmeldte til Storfe 2023 og det tikker inn nye påmeldinger hver dag. Konferansehotellet Scandic Oslo Airport, Gardermoen, begynner å fylles opp, men det er fortsatt plass til mange flere. I tillegg er det reservert en del rom på nabohotellet for bruk når kongresshotellet er fullt.

Storfe 2023 er en faglig og sosial møteplass for storfebønder fra hele landet, 9. - 10. november. Dette er den fjerde storfekongressen Felleskjøpet, Geno, NLR, Nortura, Tine og Tyr arrangerer sammen. Som tidligere skal den holde et høyt faglig nivå.

Se program >

I tillegg til et fyldig fagprogram har Storfe 2023 en utstilling der du kan treffe leverandører og samarbeidspartnere. Om kvelden er du velkommen til Biffiaden - festmiddag med god, norsk mat, underholdning og dans.

Prisen er på samme nivå som for Storfe 2019. «Full pakke» koster 3889 kroner per person i enkeltrom og 3524 kroner per person i dobbeltrom.

Nå har du mulighet til å vinne gratis deltakelse på Storfe 2023. Alt du trenger å gjøre er å melde deg på innen 1. juli. Påmeldingssystemet er sånn at du må betale med kort ved påmelding. Etter 1. juli trekker vi ut en påmeldt som får refundert utlegget.

Påmelding >

Følg Storfe 2023 på Facebook.com/Storfe2023 >